ISSN 1337-8481

štvrtok, 24. októbra, 2024

Róbert F. obvinený z trestného činu podnecovania

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

AKTUÁLNA INFORMÁCIA K VČERAJŠÍM UDALOSTIAM

Poverený príslušník Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I vzniesol obvinenie z trestného činu podnecovania 57-ročnému Róbertovi F. z Bratislavy.

Obvinený nebol v zmysle Trestného poriadku zadržaný, bol predvedený na základe dožiadania orgánu činného v trestnom konaní, za účelom vykonania nevyhnutných procesných úkonov.
Keď to procesná situácia umožní, poskytneme k tejto veci bližšie informácie.

 

zdroj: Polícia SR

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Cim dlhsie je stvorlistok pri moci a stvara p#coviny tym viac mu rastu preferencie. To je ono. Len tak dalej a vo volbach 40 %.

  2. A budeme velebiť človeka, ktorý nám obrazne povedané, jednou rukou nasype omrvinky do úst pričom druhou rukou zo stola zoberie celý krajec??? Budeme volať po predčasných voľbách, pričom ani nevieme koho voliť? Budeme nadávať na systém, ktorý odsúdi dôchodcu za krádež syra v potravinách, pričom zlodeji milionov sa zabávajú na slobode a kujú pikle na chatách??? Chápem zúfalstvo ľudí, ale nikdy viac nechcime spadnúť späť do kaluže z ktorej sme sa napoly vyhrabali. Všetci poslanci sľubovali, že budú hájiť záujmy obyvateľov. Podotýkam, všetkých. Nie iba vybranej skupiny „našich ľudí“. Kto tak nečiní, nech znáša následky.

  3. Milý Laci,dal by som Ti za pravdu,keby si aj pravdu písal.Ale pomalí a isto,sa budeme musiet zmierovať s myšlienkou a hlavne s faktami,že skoro všetko,čo sa minulej vláde vyčíta a podsúva,nie je úplná pravda.Nehovorim,že neboli veci,ktoré neboli odsudeniahodne,boli aj veci,ktoré sa nemali stát,ale založiť na tom cele vládnutie a poukazovať len na minulosť,kryjuc tým vlastnú neschopnosť,je proste nemožné.So zástavou čistoty mávajú ľudia,ktorí by nemali v normálnej demokratickej krajine šancu,byť vo vláde.Uz to je na zamyslenie,ako keby nemali Slovensko múdrych a statočných ľudí.Tu nepomôžu žiadne frázy,žiadna propaganda.

  4. Laci, my sme nepadli do kaluže, ani do riti ale o kúsok ďalej /bez vulgarizmu/. Žiaľ ty a tebe podobný na to ešte neprišli. Mafiu vystriedala ešte väčšia mafia. Niektorí to majú dokonca v rodnom liste. Je smiešne keď súčasní mafiáni poukazujú na bývalú mafiu. Mne nestačí keď zlodej kričí chyťte zlodeja, no tebe asi áno.

  5. Súhlasím s tým že nie je koho a ani nebude koho voliť, nakoľko slušní, schopní ľudia odmietajú vstúpiť do politiky.

  6. Anonym 18. decembra 2021, 16:47 Bol len predvedený. Takéto praktiky používali komunisti. Pred protestami pobrali záujmové osoby z dôvodu podania vysvetlenia. História sa opakuje.ani si neuvedomujú ako mu pomáhajú k návratu. Alebo áno? 🤦‍♂️

  7. LAJOS FEKETE : Pravdu máš kamarát. História je plná príkladov. Otázkou potom ostáva, načo sú nám vôbec politici? Odpoveď by mohla byť takáto: Na nič. Pre politikov sme len „plebs“ vo voľbách, dláždiaci im cestu k moci, po zisku ktorej sa o zárobky delia so svojimi sponzormi. Bez ohľadu na to, či volíme toho, či onoho, budeme platiť len dane. Čo sa s nimi stane rozhodnú zas len politici. Ja osobne nehodlám prispievať na tajné účty schránkových firiem v zahraničí. Prečo o tejto téme nie je referendum???

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img