ISSN 1337-8481

nedeľa, 8. septembra, 2024

Pochod Krampusov v Seredi. Policajti zasiahli. Muža so zbraňou v dave spacifikovali – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnavva |MM|  Opäť výborná spolupráca hliadok mestskej polície a seredských policajtov.

ZA CHRBTOM PIŠTOĽ A VYŠE 2 PROMILE

Hliadka mestskej polície odovzdala muža seredským policajtom potom, čo mal v meste Sereď, na kultúrnom podujatí, vybrať zbraň a manipulovať s ňou medzi ľuďmi.
Osoba navyše viditeľne javila známky požitia alkoholu. Policajti namerali mužovi až 2,33 promile alkoholu v dychu.
Seredskí policajti muža obmedzili na osobnej slobode, predviedli ho na policajnú stanicu a zbraň mu zaistili.

Podľa prvotnej obhliadky zbrane malo ísť o plynovú pištoľ bez nábojov. Aj v tomto prípade zákon hovorí, že osoba je povinná nosiť zbraň skryte a bez požitia alkoholu.
Policajti zadokumentovali incident ako priestupok na úseku zbraní a streliva. V správnom konaní hrozí osobe za porušenie zákona pokuta až do výšky až 1600 eur..

ZBRAŇ PREVERIA EXPERTI NA KEÚ

Zaistenú zbraň zaslali policajti na expertízne skúmanie, ktorá bude odborne preskúmaná a porovnaná v policajnej databáze zaistených zbraní.

Zdroj: video od občanov

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Myslím, že pokuta je v tomto prípade veľmi smiešna. Mohol spôsobiť paniku a ktovie čo by sa stalo. Chlapec chcel provokovať a čakal kto do neho skočí, aby vytiahol zbraň.
    Políciu privolal ten čo to natáčal?

  2. Hmmm zamyslite sa?Pri strelbe by ludia utekali bezhlavo z miesta a vlastne len v jeho blizkosti by vedeli kam.Ostatny?Narazali by na seba a zrazali sa na zem.Nik by nevedel ze nie je zbran nabita,Pudovo by utekali kade lahsie.
    Videli ste ako do Krampusa strcil a mozno keby on sa nan otocil a opatoval by naznak utoku?Uz by nan vytiahol zbran.Provokoval.Vdaka vsetkym co tuto situaciu zachranily a nerobme z toho teraz politiku.A ten co, alebo ta, co si ho vsimla?Obzvlast vdaka.

  3. Ešte že malé deti sa nehrajú na ihrisku s detskými pištoľami leboby tu boli o nich nekonečné diskusie a nekonečne veľa článkov

  4. a po tomtu mu ostane zbroják? Ak vôbec nejaký mal..
    Policajti zaspali dobu alenlbo mali plnšie vrecká, či gate?
    Toto je podľa nich priestupok?? nie je to všeobecne ohrozenie?
    wau, ohnutejšie chrbty, paragrafy a morálku sa dá vidieť už len pri voľbe špeciálneho prokurátora.. hnus.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img